2 Haziran 2009 Salı

İl Başkanımız Sait Korkut


İl Başkanımız Sn. Sait Korkut toplantı salonunda, masasında otururken


İl Başkanımız Sn. Sait Korkut işyerinin önünde

5 yorum:

  1. sayın sait korkut size her zaman tam desteğimiz var sizi hepimiz çok seviyoruzi şallah bu sene sizi başarılarınızı bekliyorruz zaten siz çok başarılı insanlarsınız ama daha başarılı olursunuz işallah sevigerimle mehmet akbaş

    YanıtlaSil
  2. Değerli Dostlar,
    Hepinize hayırlı,bereketli,mutlu bayramlar dilerim.

    Bayramın sizlere,ailenize,milletimize,İslam alemine; hayırlar,mutluluklar,bereketler,zaferler,esenlikler getirmesini Rebbul Aleminden niyaz ediyorum.

    Bu vesileyle referandumla ilgili son görüşlerimi paylaşmak ve sizlerle istişare etmek istiyorum.

    Referanduma Giderken Düşünceler 2

    Mehmet KUDÜRİOĞLU(Dokuzoğuz)

    ABD işgal gücünün yurdumuz topraklarından geçerek kardeş,müslüman ülkeyi yerle bir eden 1 Mart tezkeresine; CHP;İp vb. leri karşı çıkıyordu deye biz de evet mi demeliydik.

    Kardaşlar,Bakın biz koltuk için, iktidar kavgası için akla hayale gelmedik manevralar yapan,biribirinin ayağını kaydıran günü birlik politikalardan yana hiç bir zaman olmadık.Onların günübirlik politik kavgaları,manevraları biz hiç mi hiç ilgilendirmiyor. 40 yıllık onurlu, ibadetin akrabası siyaset tarzımız buna şahittir. Partilerimiz iktidar kapışması içerisinde biz bununla ilgili değiliz.Biz ilmin,adaletin yanında yer alma azmi ve cehdi içerisindeyiz.

    Biz Evetleriniz de Hatırlarınız da muteberdir, muhteremdir diyoruz.

    Ama aman kardeşliğimize halel gelmesin. Diyoruz.

    Şimdi bakıyorum.

    Dünkü Yeni Şafak Gazetesinin ilk sayfasında Referandum anketi vardı:

    yüzde 53.8 EVET yüzde 46.2 Hayır . Şimdi bu anayasanın tüm maddeleri bal kaymak iyi de olsa toplumun Yüzde 46.2'si buna hayır diyorsa böyle bir anayasa ile millet yönetilebilinir mi?

    Anayasaya sadakatle bağlı kalacağıma diye yemin edilecek. Toplumun yarısı katılmıyor.

    Böyle bir anayasanın kime hayırı olur.Mutabakat yok. Ben yaptım oldu. Olur mu?

    EVET dense bile doğmadan ölmüş olacak. Tartışmalar devam edecek.

    İyisi mi bu tartışmaları baştan kesmek.

    Kardeşlerimizi de evet çıkmasının getireceği bu tartışmalı ortamın sıkıntısından kurtarmak gerekir diye düşünürüm.

    Sonra Darbe Anayasası değişmiyor ki.

    Sen bunun 23 maddesi, 3 'de geçici madde var bunları yamalıyorsun.

    8 yılda iktidarıyla,muhalefetiyle yerli,milli,demokrat Hak rızasına,Millet rızasına uygun bir anayasa hazırlayama. Ondan sonra darbe anayasasını allayıp,pullayıp milletin önüne koy.

    Kur'an_ın emrettiği Şura suresinin emirlerine uygun mu yaptığın.

    Peygamberim Medinede Ensar,muhacir,Yahudi,Hiristiyan kabileleriyle yaptığı, mutabakatla yaptığı ve sonra o toplumu zaferden ,başarıdan başarıya ulaştıran Medine Anayasasına uygun mu? Yani Sünnete uygun mu? Hayır.

    Biz bunlara bakıyoruz. Politik çekişmelere taraf olmuyoruz. Bizi deliller ilgilendiriyor.

    Görüşlerim bunlar.Karşılığında kimseye bir kinle,karazla veya menfaat endişeşiyle yazmıyorum.

    Tüm görüşleri de takip ediyor ve yararlanıyorum.

    Bana göre yapılması gereken:

    İktidarıyla muhalefetiyle 10 yıllardır sivil,yerli,milli,demokrat bir anayasa yapıp mutabakatla tüm milletimizi birleştirecek,kaynaştıracak bir anayasa yapamayan bu ekipleri iktidarıyla muhalefetiyle meclisten tart etmek. Yerine Anayasadan başlayarak Türkiye’yi yeniden kuracak; ilim ve hikmeti,yüksek ahlakı,adaleti ve emanetleri ehline vermeyi toplum hayatının ,devlet hayatının temel dinamiği yapacak Millet Partisine ve onun Bilge lideri Sayın Aykut Edibali’ye sahip çıkmaktır.O’nun önünü millet olarak açmaktır.

    Rabbim kararlarınızı,kararlarımızı hayırlı kılsın.

    Yapacağımız işin Salih amel kapsamında olmasını için gerekli titizliği göstermemizi Rabbim nasip etsin.

    Bu vesileyle tekrar Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu,mutlu ve mübarek olsun.

    YanıtlaSil
  3. selamün aleyküm ben bir malatyalı kardeşiniz olarak malatya siyasetinde kesinlikle millet partisini muhalefet olarak görüyorum her konuda görüş bildiriyorsunuz her konuda basına açıklama yapıyorsunuz sanki barajı aşmışsınızda sadece hükümet kurmamışsınız gibi hareket ediyorsunuz sizleri tebrik ediyorum çalışmalarınız taktir ediyorum diğer partiler millet partisini bence örnek almalılar herkese hayırlı bayramlar MALATYADAN KEMAL AKTUĞ

    YanıtlaSil
  4. Millet Partimizin Doğunun inci gerdanlığı olan Malatyamızda temsilciliğini yapan muhterem il teşkilatını en derin sevgi ve saygılarımızla selamlıyoruz..Millet Partisi Erzincan İl Başkanlığı

    YanıtlaSil
  5. Yakında kurulacak olan Erzincan il teşkilatımızın açılışına davetlimizsiniz.Sizleri Doğunun Parisi Erzincanımızda görmek bizleri şereflendirecektir.Açılış günü size ayrıca bildirilecektir.Partimizi Doğu Anadoluda şahlandırmak için Erzincan,Malatya,Erzurum ve Elazığdaki teşkilatlarımızla temaslarda bulunup,görüş alışverişinde bulunacağız.Bu vesile ile güzel Malatyamıza Erzincandan selam ederiz.Erzincan MP il Başkanlığı

    YanıtlaSil