3 Haziran 2009 Çarşamba

Basın Bildirisi

30.Mart.2009

Saygıdeğer Malatyalı Hemşerilerimiz!

29 Mart yerel seçimlerinde il genel meclisi oy pusulasında Millet Partisi'in Amblemi yer almamıştır. Dava açmamız halinde seçimin tekrarı gerçekleşecektir.

Ama seçimin tekrarının, artısıyla, eksisiyle Millet Partisi genel merkeziyle, il teşkilatıyla ve Belediye Başkan Adayımız Sn. Bilal ULUDAĞ ile beraber, analizini yaptık. Ortak karar olarak Malatya halkını bir daha seçim sürecine itmek istemedik. Çünkü bu kararı verme aşamasında iken seçimin maliyetini hesaplayarak bu miktarın da halkımızdan çıkacağını bildiğimiz için başvuru yapmadık. Bu, her şeyden önemlsi halkımızın zarar göreceğini düşündüğümüz içindir. Zira 29 Mart seçimlerinden hemen sonra bazı adayların 29 Mart'ta sandıklara hakim olamadık diye açıklama yapmaları bunun göstergesidir. Çünkü sandıklarda iki görevlisi olan siyasi parti bunu beşe çıkartacak, beş olan ona çıkartacak ve hafif bir sürtüşmeden Allah korusun, belki de insanlarımız hayatlarını kaybedecekler. İşte biz Millet Partisi olarak bu sebeplerden ötürü itirazda bulunmadık.

Ama 30 Mart'tan günümüze kadar hakkımızda farklı farklı söylentiler ortaya atıyorlar. 29 Mart yerel seçimlerinde oy pusulasında yer almamızı engelleyenler gerçek oyumuzun halka yansımamasına da katkıda bulunmuşlardır. Bu şekilde oyumuzun az görünmesiyle Millet Partisi'ni halkımızın gözünde küçük düşürmek istemişlerdir. Malatya'mızın görsel medyasında siyaset sadece bir seçimden ibaret değildir, dedik ve şimdi de ileriye dönük olarak önümüzü kesmek için hakkımızda çirkin ve asılsızca saldırılar başlatmışlardır.

Kendilerine bu kadar küçülmemelerini tavsiye ediyoruz. Halkımızı da bu konuda sağ duyuya davet ediyoruz. Bu söylentilere kulak vermesinler. Bu konu ile ilgili şüpheleri olan halkımızı, parti binamızda çay içmeye davet ediyoruz. Partimizin il binası, Cezmi Karatay Cad. Efe İş Merkezi, Kat 4'tedir.

Yalancının mumu hep yatsıya kadar yanmıştır,
ve şimdi de öyle olacaktır!

Millet Partisi hep milleti düşünmüştür ve düşünecektir!

29 Mart yerel seçimlerinde Millet Partisi Malatya İl Teşkilatı'na yapılan haksızlık, başka siyasi partilere yapılsaydı ne olurdu acaba? Zira bu haksızlık karşısında, Millet Partisi duruşunu açıkça ortaya koymuştur.

Artık takdir halkımızındır.

Değerli hemşerilerime saygılar sunar, hayırlı günler dilerim.

Sait KORKUT
MP Malatya İl Başkanı

1 yorum:

  1. Değerli Başkanım,
    Bir ülkede emanete en ehil olan kişi ve parti görmezden geliniyorsa ve hatta yok sayılıyorsa şahsımız,partimiz için değil ama,Büyük milletimiz için ne kadar üzücüdür.
    Zira yüce Allah "Hükmettiğiniz< zaman adaletle hükmediniz ve emanetleri ehline veriniz."buyuruyor.
    Fahri alem Hz. Peygamberimiz de " Emanetleri ehline vermediniz mi kıyamsti bekleyiniz." buyurmaktadır.
    Yüce Milletim!
    Bunları gör! ve milletim uyan!
    Millet Trabzon Sancağı

    YanıtlaSil